joi, 11 decembrie 2008

Cum sa faci rost de link-uri gratuite - partea 2

Ok, acum trecem la o alta metoda de a face rost de link-uri. Desi site-urile de social bookmarking ne vor ajuta probabil doar la o indexare cat mai buna, daca ai continut in limba engleza destul de interesant poti aduna foarte multe link-uri.

Cum se face:

1. Te duci la Onlywire.com si creezi un cont.

2. Dupa ce te inregistrezi du-te la http://onlywire.com/index?services si viziteaza toate site-urile din lista. Dupa ce te-ai inregistrat completeaza toate datele (e bine daca toate usernames sunt la fel, ca si parolele de altfel).

3. In partea de sus a aceleiasi pagini ai 2 link-uri: Save Page (fr) si Save Page (std). Trage unul din link-uri in bara de bookmarks.

4. Viziteaza fiecare pagina pe care vrei sa o salvezi in conturile de bookmark. Daca ai site-uri mari salveaza link-urile spre categorii - incearca sa “prinzi” cat mai multe pagini.

Asta e tot.

ps: este destul de eficient sa faci mai multe conturi la acelasi site; del.icio.us, furl si ma.gnolia sunt cele mai importante de acolo deci daca e urmareste-le pe acestea. Totusi trebuie sa stii ca nu e permis sa iti faci mai multe conturi, deci daca esti banat nu e vina mea!

Sursa articolului: Paragraf.ro

Niciun comentariu: