marți, 18 noiembrie 2008

Te rog salveaza-ma!



Suntem presati de timp. Va rugam, Ajutati-ne !





Suntem presati de timp sa intervenim cumva pentru a stopa evolutia bolii care se manifesta cu repeziciune.Nu stim, dar presupunem ca pentru moment ar fi solutia chirurgiei din nou, insa nu stopam cu nimic boala in acest fel.Oricum speram sa ne primeasca si dl prof. dr. Basca Ioan chirurgul care a operat fetita de 2 ori pana acum, sa ne consultam cu dansul pentru o eventuala noua operatie deoarece ne este frica ca acele adenopatii sa nu se intinda peste artere si vene, acolo inteventia chirurgicala fiind foarte grea, chiar imposibila





În momentul actual nu ştim ce măsuri şi încotro să ne îndreptăm deoarece boala Alexandrei este foarte gravă şi avansează foarte repede, iar aici nu avem rezultate.Va rog sa ajutaţi un înger de copil !








Sperante : Tratament nou





Ce tratament: doctorita a hotarat sa schimbe schema de tratament...tercand pe intensiv.Schema noua consta in doua serii: una de 8 zile in care face asa:








Farmarubicina 8 mg - ziua 1


Endoxan CTX 80 mg - zilele 1,2,3,4,5,6,7.


Detic (Dacarbazina) 50 mg - zilele 1,2,3,4.


Vincristin VCR 1 mg - ziua 8








Apoi la o luna -serie de 5 zile :


Endoxan CTX 100 mg - zilele 1,2,3,4,5


Cisplatin 10 mg - zilele 1,2,3


Etoposit 50 mg - ziua 5








In momentul de fata suntem la a 2-a cura din schema cea noua (respectiv de 5 zile) de dupa momentul intocmirii istoricului din atach.





Am uitat ceva foarte important:In istoric..undeva la sfarsit este mentionata o ecografie..urmata de CTEste vorba despre ecografia din 23 septembrie 2008 in care se evidentiau 2 adenopatii retroperitoneale maligne. (mai exact doi ganglioni metastazici)in data respectiva aveau dimensiunile : 20 / 14 / 17 mm si 25 / 21 / 21 mm








De la acea data au mai fost facute 2 ecografii:in 14.10.2008 ecografia zice nimic evolutiv in afara de cei 2 ganglioni care au dimensiunile: 20 / 16 mm si 26 / 21 mm (nu mult evoluati)





In 07.11.2008 ecuatia se schimba:nu sunt alte modificari doar ca cei 2 ganglioni au dimensiunile:24 /16/ 22 mm si 40 / 31 / 40 mmcel de 40/31/40 este descris ca fiind "formatiune solida neomogena la nivelul portiunii craniale a lobului caudat, net delimitata, ce deplaseaza ramul drept al venei porte si comprima vena cava inferioaracelalalt este descris ca fiind o "adenopatie la nivelul lobului hepatic"








Despre Mine:






Alina Udriste
Fetita mea Alexandra


Data naşterii : 06 mai 2005 ;


Domiciliul : Oraşul Panciu,


str. Nicolae Titulescu,


nr. 47, bloc UTR, ap.4, Judeţul Vrancea, ROMÂNIA ;


Antecedente heredocolaterale : fără importanţă ;


Antecedente personale fiziologice :
- primul copil născut la 9 luni ;
- greutate la naştere – 3200 g ;
- înălţime la naştere – 50 cm ;
- scor APGAR – 8 ;
- sarcină fără probleme ;
- alăptare la sân până la 6 luni ;
- dezvoltare psihomotorie în limitele vârstei ;
- grupa sangvină – 01 – RH pozitiv ;


Va rugam ajutati-ne!

cod iban Lei
RO88BTRL04001203H55396XX,

cod iban Euro

RO63BTRL04004203H55396XX

Deschise la Banca Transilvania - Agentia Panciu

Boala Alexandrei este foarte gravă şi avansează foarte repede, iar aici nu avem rezultate.Va rog sa ajutaţi un înger de copil !despre ce e vorba: despre chimioterapie "high risk" combinata cu radioterapie CIBERKNIFE si chirurgie timp de circa 6 luni...apoi autotransplant de maduva cu celule steam.

Ce putem face?

In urma acestei evaluari va fi stabilit stadiul bolii copilului si strategia de tratament in continuare.In mare noi cam stim despre ce e vorba: despre chimioterapie "high risk" combinata cu radioterapie CIBERKNIFE si chirurgie (daca este cazul) timp de circa 6 luni..

apoi autotransplant de maduva cu celule steam.Problema e ca toate clinicile astea sunt private....iar costurile sunt super super ridicate.

Din ce am aflat noi, neoficial, daca e stadiul 3 pretul e pe la 150 de mii de euro..iar daca e stadiul 4 pe la 250 de mii..asta in Franta.

Doar pentru radioterapie turcii au estimat asa fara sa vada copilul undeva pe la 20-25 de miiMai am si alte clinici (exemplu Israel - clinica Sheeba-care mi-a dat deja un pret estimativ..110 - 160 de mii de dolari)

Mai multe pe http://www.salveaza-ma.blogspot.com/

Dak potzi sa ajutzi fetita, fa-o , De sarbatori putem sa facem acest lucru sa o ajutam fiindca ACUM ea are nevoie de noi..in pragul de sarbatori cand toata lumea sta la pomul de brad si canta colinzi si multe chestii frumoase, asa poate si Alexandra sa stea si ea ca NOI. La Alexandra, cat de mic este atentia noastra ea se bucura pe deplin...Cu stima Echipa Open-Blogs.BlogSpot.Com

Putem sa readucem acest Suflet ca totzi copii?

Niciun comentariu: