marți, 23 decembrie 2008

Suflet de copil, in prag de sarbatoare


Am vrut sa aducem putina lumina in sufletul unor copii, putina bucurie in ochisorii lor mereu voiosi, in ciuda tuturor greutatilor.

Si am ales o scoala simpla, unde invata sarguinciosi copii cu dizabilitati. Unde trec peste greutatile cauzate de boala si handicap si isi croiesc incet, incet, un drum in viata.

Saptamana trecuta faceam un apel pentru strangerea de cadouri, de orice fel, pentru acesti copilasi. Iar apelul nostru nu a ramas fara ecou.

S-au strans dulciuri, jucarii, rechizite, hainute. S-au asezat frumos in pungute de cadouri si toate au luat drumul Scolii ajutatoare pentru copii cu dizabilitati si handicap nr.4, din Bucuresti.

Iar bucuria noastra a fost triplata acolo. Unde ei ne-au intampinat nerabdatori si pregatiti cum se cuvine, pentru sarbatori.


Unde ne-au cantat colinde de Craciun, ne-au recitat poezii de iarna si ne-au imbratisat drept multumire pentru cadourile primite.

Iar sufletul nostru a mai cunoscut o bucurie. Aceea ca misiunea noastra a fost indeplinita, ca acei copii merg acasa cu pungutele pline de cadouri, pe care le vor imparti negresit cu fratiorii mai mici sau mai mari.

Totul a fost un succes. Si de accea dorim sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa aducem aceste zambete, acum, in prag de sarbatoare: Hollywood Multiplex , Editura Corint , Jungfray Company, Pizza la Papi .

Si sa le uram "Sarbatori fericite, pace in casa, lumina in inima si un suflet la fel de bun cum l-au avut si pana acum!"


Sursa: ELE

Niciun comentariu: