miercuri, 21 ianuarie 2009

Declin, fertilitatea masculină legate de poluarea apei


Noua cercetare întăreşte legătura dintre poluarea apei şi creşterea masculin probleme de fertilitate. De studiu, de către Universitatea Brunel, Universităţile din Exeter şi de lectură şi de Centrul de Ecologie si Hidrologie, arată pentru prima dată, cât de un grup de testosteron blocarea-chimice este găsirea de drum în Regatul Unit râuri, care afectează animalele sălbatice şi potenţial la om.

Studiul a identificat un nou grup de substanţe chimice care acţionează ca "anti-androgens". Acest lucru înseamnă că ele inhibă funcţia de hormon masculin, testosteron, reducerea fertilităţii masculine. Unele dintre acestea sunt cuprinse în medicamente, inclusiv cancer, tratamente, tratamente farmaceutice, şi pesticide utilizate în agricultură. Cercetările sugerează că, atunci când acestea ajung în apa de sistem, aceste produse chimice pot juca un rol esenţial în care cauzează feminising adverse la masculi de peşte.

Mai devreme de cercetare de către Universitatea Brunel şi la Universitatea din Exeter a demonstrat cât de sex feminin hormoni (estrogeni), şi substanţe chimice care să mimeze estrogeni, se duc la "feminisation" de sex masculin de peşte. Găsite în unele produse chimice industriale şi pilula contraceptivă, ele intră într-râuri prin tratament lucrări de canalizare. Aceasta cauzează probleme de reproducere, prin reducerea piscicultura capacitatea şi, în unele cazuri, poate duce la schimbarea de sex masculin de peşte.

Alte studii au sugerat, de asemenea, că ar putea exista o legătură între acest fenomen şi de creştere a fertilităţii masculine umane probleme cauzate de sindromul dysgenesis testicular. Până în prezent, această legătură nu au crezare, deoarece lista de suspecti care provoacă efecte în peşte a fost limitat la estrogenic produse chimice în acelaşi timp, testicular dysgenesis este cunoscută ca fiind provocate de expunerea la o serie de anti-androgens.

Plumb autor de cercetare pe hârtie, Dr Susan Jobling de la Universitatea Brunel la Institutul pentru Mediu, a declarat: "Am lucrat intens în acest domeniu de peste zece ani. Noua cercetare rezultatele ilustra complexitatea în unravelling chimice de cauzalitate adverse asupra sănătăţii populaţiei şi a faunei sălbatice, în re-deschide posibilitatea unei umane - conexiune faunei sălbatice, în care efectele observate la peşte sălbatic şi la om, sunt cauzate de combinaţiile de substanţe chimice similare. Am identificat un nou grup de produse chimice, în studiul nostru cu privire la peşti, dar nu ştiu unde sunt venind de la. Un obiectiv principal al muncii noastre este acum de a identifica sursa acestor poluanţi şi de a lucra cu autorităţile de reglementare relevante şi industriei pentru a testa efectele pe care un amestec al acestor produse chimice şi de mediu deja cunoscute estrogenii ajuta la protejarea mediului şi a sănătăţii. "

Senior autor prof. Charles Tyler de la Universitatea din Exeter a spus: "noastre de cercetare arată că o gamă mult mai largă de produse chimice, decât am crezut anterior este hormon care duce la întreruperi în peşte. Aceasta înseamnă că, de poluanţi care cauzează aceste probleme sunt susceptibile de a fi vine de la o mare varietate de surse. Rezultatele noastre de asemenea, consolidarea argument pentru cocktail de substanţe chimice în apă hormon care duce la întreruperi în peşte, şi de a contribui la creşterea numărului de sex masculin de reproducere probleme. Nu sunt susceptibile de a fi mai multe motive din spatele naştere la probleme de fertilitate masculină la om, dar aceste rezultate ar putea dezvălui o, necunoscut anterior, factor. "

Bob Burn, statistician principal la Centrul de Servicii de Statistică de la Universitatea din Reading, a declarat: "state-of-the-art statistice ierarhic de modelare a ne-a permis să exploreze complexe între asociaţiile de expunere şi de posibilele efecte observate la peste 1000 de probe de peşte de la 30 râuri în diferite părţi din Anglia. "

Cercetarea a avut mai mult de trei ani pentru a finaliza şi a fost realizat de Universitatea din Exeter, Brunel University, University of Reading si Centrul pentru Ecologie si Hidrologie. Statistice de modelare a fost susţinut de Dincolo de bază Ltd.

Echipa de cercetare este acum cu accent pe identificarea sursei de anti-androgen substanţe chimice, precum şi de a continua să studieze impactul lor asupra sanatatii reproducerii in sălbatice şi la om.

Cercetarea a fost susţinut de mediul natural de Cercetare şi în prezent este publicat în revista Environmental Health Perspectives.

sursa: sciencedaily.com

Niciun comentariu: