miercuri, 21 ianuarie 2009

Potential de Colon Cancer biomarker Prin Studiul a relevat umane Tissue

Cincinnati oamenii de stiinta au identificat un nou biomarker care ar putea ajuta la prezicerea unei persoane de risc de a dezvolta cancer de colon şi cum aceasta poate deveni agresiv.

Universitatea din Cincinnati (UC) Echipa a identificat "hotspots" zonele de-a şters-date genetice care joacă un rol critic în reglementarea de gene de exprimare şi de influenţa evoluţia cancerului de colon. Cercetatori specula faptul că aceste "hotspots" ar putea fi folosită ca un biomarker pentru cancerul de colon.

Ei concluziile lor în ian 16, 2009, emisiunea de PLoS Genetics. Acest studiu este primul care explica cum o genă-AMACR-este reglementată în ceea ce priveşte cancerul de dezvoltare şi pentru a identifica evenimente specifice genetice (a polymorphism şi de celule somatice mutaţii) legate de cancer de colon.

Pentru acest studiu, cercetătorii UC uitat la acţiunile de AMACR de gene în ţesut uman. AMACR strică ramificate-lanţ de acizi graşi, un tip de moleculă numai găsit la animale care mananca plante. Cercetări anterioare au arătat că de plante derivate de acizi graşi, cum ar fi cele gasite in carne rosie si produse lactate, poate accelera de cancer de creştere.

"De la colon ţesuturi, pe care le-am identificat două tipuri de genetică eliminările care ne poate permite să se prevadă dacă oamenii vor avea un lucru bun sau rău cancer rezultatul", spune Xiang Zhang, dr., primul autor de studiu şi cercetare în domeniul sănătăţii UC de mediu asociat . "Dacă o persoană care poartă unul dintre ştergerile, s-ar putea predispune el sau ea la o mai agresive tipuri de cancer de colon".

UC cercetători a analizat AMACR genei anormale de exprimare a modelelor utilizând un sofisticat cu laser-captarea microdissection tehnica pentru a identifica cheia biologice evenimente care conduc la cancer de colon progresie. De asemenea, ei au comparat genei secvenţiere a datelor din cadrul populaţiei generale, obţinute din sânge total probe la care a cancerului de colon uman ţesutului probe.

În plus, pentru a descoperi care declanşează hotspots anormale AMACR exprimare, au identificat, de asemenea, anumite proteine (factori de transcriere), care în mod normal, se leagă la eliminat secvenţe pentru a menţine normale de gene de exprimare.

"Noi speram ca aceasta este o nouă cunoaştere ne va ajuta să dezvolte instrumente de mai bine de diagnostic de cancer de colon", spune Zhang.

Cercetătorii spun această descoperire ar putea ajuta, de asemenea, oamenii fac alegeri strategice de stilul de viaţă pentru a reduce riscul de a dezvolta alte tipuri de cancer de colon şi de la o gene-mediu de interacţiune.

"De ani de zile, oamenii de stiinta au crezut că un regim alimentar, inclusiv o cantitate mare de carne roşie şi a scăzut în fibra poate duce la risc crescut de cancer de colon, dar nu este ca liniar", spune Shuk MIE-Ho, PhD, senior autor al studiului UC şi preşedinte al departamentului de protecţie a mediului de sănătate. "Avem nevoie pentru a începe să plătiţi mai aproape atenţia la modul în care mediul în care trăim şi vom pune lucrurile în corpurile noastre interacţiona cu noastre genetice machiaj pentru a influenţa noastră de risc de cancer."

UC echipei de cercetare se aşteaptă să mărim această cercetare într-o multi-centru de studiu, în viitorul apropiat. Proiectul este finanţat în prezent de către institutele naţionale de sănătate şi a Armatei SUA Programul de cancer de prostată.

În plus faţă de Ho şi Zhang, UC coautori include Ranjan Deka, doctorat şi Mario Medevodic. Irwin Leav, PhD, Zhong şi Jiang, doctor, de la Universitatea din Massachusetts a participat de asemenea la acest studiu. Fost membru UC facultate Monica Revelo, MD, PhD, de asemenea, a participat la acest studiu. Ea este în prezent la Facultatea de la Universitatea din New Mexico.

sursa: sciencedaily.com

Niciun comentariu: