vineri, 27 septembrie 2013

De ce oare credinta?

Suntem chemati la o credinta? Da suntem.

Care este religia adevarata? Religia adevărată nu se bazează nici pe reguli, nici pe ritualuri. Religia adevărată presupune o relaţie cu Dumnezeu. Două lucruri pe care toate religiile le susţin sunt faptul că umanitatea este cumva separată de Dumnezeu şi că ea are nevoie să fie reconciliată cu El. Religiile false caută să rezolve această problemă a împăcarii cu Dumnezeu prin ţinerea unor reguli şi ritualuri. Religia adevărată rezolvă acestă problemă prin recunoaşterea că numai Dumnezeu ar putea repara această ruptură şi că El a făcut asta. Religia adevărată recunoaşte următoarele: *Cu toţii am păcătuit şi de aceea suntem separaţi de Dumnezeu (Romani 3:23).

Mai detaliat despre aceasta tema pe gotquestions.org sau bisericaluihristos.co.uk London Leyton

De ce nu suntem chemati la o religie? Fiindca nu religia ne mantuie.

Cum se castiga mantuirea?  Simplu, trebuie sa te lapezi de tot ceea ce este lumesc.

Cum se pierde mantuirea?  În concluzie, un creştin nu-şi poate pierde mântuirea. Nimeni nu îl poate despărţi pe un creştin de dragostea lui Dumnezeu (Romani 8:38-39). Nimic nu-l poate smulge pe un creştin din mâna lui Dumnezeu (Ioan 10:28-29). Dumnezeu doreşte şi poate să garanteze, dar şi să păstreze mântuirea pe care ne-a dat-o. Iuda 24-25 spune: “Iar a Aceluia, care poate să vă păzească de orice cădere, şi să vă facă să vă înfăţisaţi fără prihană şi plini de bucurie înaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mântuitorul nostru, prin Iisus Hristos, Domnul nostru, să fie slava, măreţie, putere şi stăpânire, mai înainte de toţi vecii, şi acum şi în veci. Amin.”

Cum castig imparatia lui Dumnezeu?      Matei 6:33
 ,, Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.''

Daca ai intrebari sau nelamuriri lasa-ne cu incredere un mesaj la adresa: biserica_hristos@yahoo.com sau pe facebook: Biserica lui Hristos Leyton, sau pe pagina noastra www.bisericaluihristos.co.uk 


Niciun comentariu: