joi, 20 noiembrie 2008

Vadim despre Becali: Un cioban român care a dat bani la biserici

Între Vadim Tudor şi Becali a existat, până de curând, un adevărat război al declaraţiilor, totul plecând de la ascensiunea lui Becali pe seama declinului lui Vadim Tudor în sondaje. Însă, de curând, Becali este considerat de liderul PRM un puşti simpatic, un cioban milostiv, care merită să devină membru al Parlamentului. Mai mult, Vadim Tudor îi ia apărarea lui Becali şi în scandalul "Valiza" şi spune că premierea unei echipe nu înseamnă corupţie, dar cu toate astea, încă nu vrea o alianţă cu PNG.


Corneliu Vadim Tudor a declarat vineri, că PRM nu va face nicio alianţă pentru alegerile parlamentare, precizând însă că nu ştie dacă liderii partidului Gheorghe Funar şi Lucian Bolcaş au avut vreun fel de negocieri în acest sens sau dacă acestea au vizat PNG-CD.


"Eu stau cu copiii mei la Bran până duminică. Nu ştiu ce a făcut Gheorghe Funar, însă eu le-am dat mână liberă lui Gheorghe Funar şi lui Lucian Bolcaş să poarte dialoguri, e mult spus negocieri, cu partidele parlamentare. Din câte ştiu eu PNG-ul nu e partid parlamentar", a declarat vineri Corneliu Vadim Tudor. El a mai susţinut că partidul său va reuşi să intre în Parlament prin forţe proprii.

Cât priveşte candidaturile pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor a precizat că va candida pentru un mandat de senator într-un colegiu din zona sectorului 6 al Capitalei.



La începutul lunii august PRM a respins oferta PC de fuziune prin absorbţie. La sfârşitul lui iulie, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunţat că partidul său ia în considerare încheierea unei alianţe preelectorale pentru a accede în Parlament, iar Consiliul Naţional a fost convocat pe 6 septembrie pentru alegerea conducerii executive a formaţiunii.

Liderul PRM a mai declarat că formaţiunea a primit propuneri în acest sens, iar dialogurile sunt purtate de Lucian Bolcaş şi Gheorghe Funar.

Corneliu Vadim Tudor a declarat, în urmă cu câteva zile, la Realitatea TV, că nu exclude o colaborare cu PNG-CD-ul condus de George Becali.




Vadim Tudor: PRM va vota pentru începerea urmăririi penale a lui Şereş şi Păcuraru

PRM va vota pentru declanşarea urmăririi penale în cazurile Codruţ Şereş şi Paul Păcuraru, a declarat vineri liderul partidului Corneliu Vadim Tudor.

"Parlamentarii PRM vor vota şi pentru urmărirea penală lui Ioan Codruţ Şereş de la Partidul Conservator, a lui Paul Păcuraru de la PNL şi a lui Şerban Mihăilescu de la PSD", a declarat vineri preşedinte PRM, Corneliu Vadim Tudor .

Corneliu Vadim Tudor nu a vrut să dea detalii despre dosarele celor în cauză, dar în ceea ce-l priveşte pe Şereş a declarat că "sunt chestiuni de o gravitate ieşită din comun, care în mod normal, dacă e adevărat ce spun casetele SRI, un caz ca ăsta trebuie să ducă direct la închisoare".


Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat luni că s-a decis convocarea unei sesiuni extraordinare în perioada 25-28 august pentru solicitarea începerii urmăririi penale în cazul ministrului muncii Paul Păcuraru şi a fostului ministru al Economiei Codruţ Şereş.

Preşedintele Senatului a precizat că votul va fi secret cu bile, iar pentru cererea începerii urmăririi penale este nevoie de jumătate plus unu dintre numărul senatorilor, care calculat la total de 137 de mandate înseamnă 69 de voturi. Prima dată se va da un vot pentru cele două cauze ale lui Codruţ Şereş, apoi pentru cel al lui Paul Păcuraru.


Sursa: NewsIn

Niciun comentariu: