miercuri, 21 ianuarie 2009

Descoperirea ar putea ajuta oamenii de stiinta Stop "Moarte Cascade" de neuroni După un atac


- Distressed înotătorilor de multe ori de panica, mâncătorie puterea de care au nevoie pentru a ţine capul deasupra apei, până la ajutorul ajunge. Când disperată de oxigen, neuronii se comporte într-un mod similar. Ei razna, stupid descărcarea de energie până când nu se înece într-o mare de propria lor extrudat săruri. În fiecare an, milioane de victime ale accidentului vascular cerebral suferit traumatisme cerebrale sau permanent creier, din cauza acestei supărat graba de a începe o dată uitării faptul că o parte a creierului este lipsit de sânge.

Este bine cunoscut faptul că o celulă omniprezente receptorilor de aceste unităţi de oxigen-înfometat neuroni "lemming ca-comportament. Dar acest lucru special receptorului, pentru neurotransmitter glutamatul, este, de asemenea, responsabilă pentru transmiterea rapidă a informaţiilor între neuroni, necesare pentru toate cogniţie, printre alte lucruri. Închidere-l are consecinţe grave, cum ar fi comă. Acum, o echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea Rockefeller a identificat un singur subunitate a acestei receptorilor neuronale care conduce la deces. Această nouă descoperire sugerează că un anumit droguri de orientare subunitate a complexului glutamatul receptorilor ar putea să încetinească creier, fără a perturba alte funcţii crucial creier.

"Am constatat că se pot face şoareci rezistenţi la acest tip de celule moarte prin blocarea o bucată de receptor fără teribil reacţii adverse pe care le obţine prin blocarea totul", spune Sidney Strickland, şef al Laboratorului de Genetică şi Neurobiology, care regia de cercetare. "Acum ne putem apuca de droguri explorează potenţialul de a face ca la om."

Neuronal panica care apare atunci când un cheag sau alte insultă blocuri a fluxului de sânge la o parte din creier este numit excitotoxic neurodegeneration. Se duce la neuroni scuipa afară glutamatul, care apoi se acumulează în sinapse dintre neuroni şi stimulează eliberarea de mai multe glutamatul. Este un ciclu vicios care ucide celulele rapid şi continuă până la fluxului sanguin este restabilit. Medicii adesea trata victimele de accident vascular cerebral care administrează o doză mare de un cheag-Buster numit activator tisular plasminogenului (tPA), o proteină care poate stimula dizolvarea cheagurilor. Ironic, cu toate acestea, acelaşi medicament care face acest lucru crucial cheag-busting asemenea, accelerează procesul de panică care ucide neuronii, cercetare de Strickland şi alţii, a arătat. Analizând exact cum tPA că nu este ceea ce a condus echipa Strickland la recenta descoperire.

Neuronii sunt, de obicei, exprimat în laminin, o matrice de proteine extracelulare cunoscute de a se implica cu tPA în neuronal "moartea în cascadă." The Strickland de experimente de laborator, publicat în The Journal of Cell Biology, indică faptul că tPA produce o enzimă care degradează laminin în produse toxice pe care-l omoare pe neuronilor în mijlocul lor, în special prin stimularea producţiei de unul dintre cele cinci subunitati pentru un anumit tip de glutamatul receptorilor. De supraproducţie de acest subunitate, KA1, face ca celulele hipersensibil la glutamatul, care fanii de glutamatul frenezie care duce la moartea lor.

Pentru a înţelege mai bine acest proces, Zu-Lin Chen şi alţi colegi de la Rockefeller Strickland în laborator şi la Universitatea din Leicester, în Anglia proiectat linii modificate genetic şoareci care nu au nici tPA sau laminin în special în cal de mare, o regiune din creier, de multe ori deteriorat prin accident vascular cerebral. Pentru a lor surpriză, au găsit că şoareci fără laminin au fost protejate de la tipic neuronale degenerare care urmează a simulat un accident vascular cerebral în mod regulat şoareci. De asemenea, ei au descoperit că şoarecii cu laminin, dar nu au fost relativ tPA protejate.

Dar când au injectat degradate laminin în creierii mouse-ul fără laminin sau tPA au găsit-o supraproducţie de subunitate a glutamatul receptorilor pe care le măsoară, atunci când induce accident vascular cerebral în normal şoareci. Problema: Laminin, o dată degradate de tPA, prompturi de proliferare a receptorilor subunitate care face ca celulele suicidally sensibile la glutamatul. Prin injectarea preventiv o moleculă care dezactivează că special subunitate, acestea au fost capabile să reducă în mod dramatic de celule moarte ca urmare a unui accident vascular cerebral. Un mare plus: tratate şoareci nu suferă de reacţii adverse severe, care vin cu blocarea întregului glutamatul receptorilor.

Dacă acest lucru va transforma într-o terapie care pot fi aplicate după un accident vascular cerebral este incertă.

"Poţi să o faci după ce fapt? Asta va fi o problemă, "spune Strickland. "Moartea celulelor se întâmplă destul de repede. Dar este o cale de a urmări interesant. "

sursa: sciencedaily.com

Niciun comentariu: