miercuri, 21 ianuarie 2009

Fii mai permisiv Parentajul doare Kids' Sleep

- Permis de părinţi, care nu stabilesc limite sau consecvent respectării regulilor, atunci când un copil este treaz este de natură să spui copilului nu este obţinerea unei noapte bună de odihnă.

În cazul în care o echipă de cercetare a comparat 80 de copii de la o clinica de tulburări de somn cu 52 altele, la o clinica de îngrijire primară şi copii, au găsit că Lax şi permisivă Parentajul a fost puternic asociat cu tulburări de somn în rândul copiilor în grup bine. Lax Parentajul a fost descris ca părinţii în care, reguli care permit să merg unenforced, sau furnizarea de consecinţe pozitive pentru comportamentele de rău.


Judith Owens-Stively, MD, şi o echipă de cercetare de la Spitalul Rhode Island, Brown University School of Medicine (Providence, RI) şi de Universitatea George Washington (Washington, DC) să publice concluziile lor în octombrie Oficial al dezvoltării şi Behavioral Pediatrie. De copii în studiu medie de 5-7 ani.


Cercetătorii sugerează că unul dintre motivele de permisivă-Parentajul link-ul nu au apărut, de asemenea în tulburările de somn-pediatrie grup ar putea fi faptul că mai mult de copii cu grave probleme de comportament la urmărite Lax părinţi, probabil, sunt trimise la o clinica de sănătate mintală, în loc de un somn Tulburări clinica.


"Este posibil, de asemenea," se scrie ", că celălalt părinte-variabile care nu sunt direct legate de măsurat în acest studiu, cum ar fi starea civilă discordie sau maternă depresie, sunt mult mai important predictive de copii, probleme de somn ... suficient de severe pentru a duce la sesizării "o tulburare de somn-clinica.




Sa estimat că între 15 şi 35 la sută din copiii mici au probleme cu somnul. Acestea includ refuzul de a merge la culcare, trezesc noaptea, somnambulism şi coşmaruri.


Cercetătorii au cerut de la părinţii copiilor despre tulburări de somn, copilul temperament, probleme de comportament, de părinţi şi de stiluri.


Intense şi negative temperament caracteristici la copii a fost semnificativ din punct de vedere clinic asociate cu tulburări de somn comportamentale. Ca ar putea fi de aşteptat, foarte emotionala copii - cei cu un nivel ridicat de primejdie şi de nivelul scăzut al soothability - şi cei care au probleme de comportament in timpul zilei sunt, de asemenea, mai multe şanse de a avea probleme de dormit pe timp de noapte.


Autorii recomandă studii suplimentare care să se bazeze pe eşantion mai mare, de dimensiuni şi de a folosi independent de observare în loc de numai părinţilor răspunsuri la chestionare.

sursa: sciencedaily.com

Niciun comentariu: