miercuri, 21 ianuarie 2009

Medicamente pentru copii nu sunt în siguranţă Destul, germană Analiza Găseşte

- Medicamentele sunt prescrise regulat la copii în îngrijire în ambulatoriu, care nu au fost autorizate pentru copii. Farmacolog Bernd Mühlbauer şi colegii săi în prezent rezultat al lor de servicii de sănătate de analiză în noua ediţie a Deutsches Ärzteblatt International.

În 2005, aproximativ 14 de milioane de copii şi adolescenţi au fost prescrise medicamente în cadrul statutar fondurilor de asigurări de sănătate. Cu toate acestea, nu toate au fost prescrise medicamente autorizate pentru utilizare în acest grup de vârstă.

Autorii "analiza conţinute prima analiză de aprobare a prescripţiilor medicale de 289000 de pacienţi cu vârste cuprinse între 0 şi 16 ani şi a asigurat, cu statutar german de asigurări de sănătate cu furnizorul GEK.

"Off-eticheta de utilizare" înseamnă că un medicament este utilizat în afara aprobat caracteristice, cum ar fi vârsta. Principala deficienţă este că siguranţa nu este întotdeauna garantate pentru sugari.

Doar 42,5% din prescriptiile pentru nou-născuţi au fost aprobate şi doar 82.8% pentru copii. Aceste cifre au fost sub media; retete pentru copii mai mari au fost în cea mai mare parte, în conformitate cu aprobare.

În acelaşi timp, autorii sistematic examinate în calitate de Rezumatul caracteristicilor produsului (CPS), adică, de informaţii pentru medici pentru medicamentul în cauză. Din cauza lipsei de informaţii, a fost imposibil să se stabilească statutul de acordare a licenţelor pentru un medicament în cinci.

sursa: sciencedaily.com

Niciun comentariu: