joi, 26 martie 2009

Anul 2012 - Incarcatorul Universal

Site-ul Daily Green (www.dailygreen.com) anunta ca pana in anul 2012 vom avea un incarcator universal!

In Statele Unite ale Americii se recicleaza anual peste 130 de milioane de telefoane mobile. Asta inseamna si 130 de milioane de incarcatoare, pentru ca odata cu noul telefon, ne luam si un nou incarcator, nu? Poluam si irosim resurse pentru a avea cat mai multe modele noi si din ce in ce mai performante!

Dar daca in loc sa irosim am incepe sa si conservam sau macar sa reducem costurile si poluarea? Nu este asa ca ar fi intr-adevar util si extrem de comod daca toate telefoanele ar functiona cu acelasi fel de incarcator - acelasi tip de mufa si aceeasi energie consumata? In loc sa inghesium in geanta si incarcatoarele, am putea sa imprumutam de la un coleg de birou! Ingenios, nu credeti?

Multumita GSMA- Groupe Especiale Mobile Association, in anul 2012 ne vom bucura de incarcatorul universal. Toti marii producatori au promis ca in cel mai scrut timp vor pune la punct noul gadget. Este o veste extrem de buna pentru toti utilizatorii de telefoane mobile, mai putin, insa, pentru posesorii iPhone. Apple este una dintre companiile care a refuzat sa realizeze acest nou prototip!

Un comentariu:

Varga Sergiu Calin spunea...

You're welcome on the blog, and call your friends on the blog. Sincerely Sergiu, Blog administrator