vineri, 19 decembrie 2008

BMW X5 in test, pitbull furacios si jandarmi impasibili

In ultimele 3 zile plaja Romaniei de la Marea Neagra a devenit scena unor spectacole sociale incredibile. Incepand de la pustiul cu Bmw X5 care a calcat 2 turisti care zaceau intr-un loc “interzis” pe plaja (Antena 3 si Gandul).Cert ii ca George Ardelean este patron un bar unde era parcata masina si cei 2 turisti au “parcat” neregulamentar prea aproape de coliba acestuia.Accidentatii au multiple fracturi iar masina BMW X5 este intreaga si nu are nimic( poate doar revizia de refacut si dusa la spalat).
Ieri un pitbull fioros si negru cu IQ de 250 s-a apucat de furat de pe plaja, si cine a comentat a muscat-o. Pai se poate? in loc sa fii uimit ca un caine ii asa de destept si stie diferenta intre un portofel si un plic de servetele tu te apuci sa chemi jandarmii sa le spui ca un caine vrea sa te fure.Jandarmii de pe acolo spun ca acesti caini in furia lor sa isi faca norma pe zi fura si ceasuri de mana ( un pitbull iti ia usor ceasul daca ii cu mana cu tot).
In sfarsit Jandarmeria de pe plaja romaneasca este foarte vigilenta si a doua zi dupa faza cu BMW-ul X5 s-au apucat sa faca curatenie pe plaja. Dar si-au zis ca nu ii cazul sa dea 50 de amenzi de cate 200 RON pentru parcare pe plaja ca era cam cald asa ca au dat o singura amenda la 10000 RON ( via ) si edilii din zona s-au apucat de facut declaratii ca o sa impanzeasca toata plaja cu bariere.

Sursa: Morgans

Niciun comentariu: