vineri, 19 decembrie 2008

Suntem de la Nokia Romania - sunteti fericitul castigator! LOL

“Sau cum sa incarci telefoanele necunoscutilor cu credit”

Sa mai spuna cineva ca romanii nu sunt proactivi…. Prima data cand am auzit ca un amic a muscat momeala, incarcand unui necunoscut telefonul cu 50 euro mi s-a parut foarte amunzant. Dupa aceea tot mai multi dintre cunoscuti isi impartasau aceeasi exeperienta: sunt sunati de la Nokia sau Orange sau Vodafone de pe un numar ascuns, se prezinta si iti spun ca in urma unei selectii electronice ai fost ales castigatorul unui sume de bani, abonament gratis cateva luni, minute gratuite, excursii, laptopuri etc. (uneori ai chiar posibilitatea sa alegi) Toatea astea …daca intr-un anumit interval de timp cumperi cartele reincarcabile dupa care…. ca sa te creada trebuie sa le zici codul. Ingenios, nu?
Mai nou…..au schimbat strategia…sau afacerea merge asa de bine incat se dezvolta….Nu mai trebuie sa cumperi cartele reincarcabile, ba chiar te sfatuiesc sa nu cazi intr-o astfel de capcana ci e mult mai simplu sa le incarci telefonul direct de pe telefonul tau.

Cam asa inceraca sa te convinga:

“ astazi Nokia implineste 12 ani de cand sunt in romania, ocazie cu care…..”

“ suntem de la Nokia as vrea sa va intreb daca ati mai fost sunat azi de la Orange pentru a va anunta ca ati castigat…”.
Cel mai incredibil lucru mi se pare faptul ca cei de la Orange nu iau nici o masura, in plus ei se scot prin faptul ca ei nu au ce sa faca. Cei de la ANPC nu se sesizeaza deloc si uite asa apare circulatia banilor in natura.


Sursa: Morgans

Niciun comentariu: