marți, 27 ianuarie 2009

Cum să mă las de Marijuana

Tutunul marijuana poate fi devastatoare pentru cineva viaţa. Sociale, financiare, de învăţământ aspecte ale vieţii poate fi distrus în câteva luni. Ca să nu mai vorbim, de riscuri pentru sănătate de inhalarea iarba sunt prea negativ pentru oricine a metabolismului. Frecvent conduce de a deveni supraponderali, nu e de mirare de ce atât de mulţi oameni deveni obezi dacă nu ştiu cum să mă las de marijuana in timp.

A fumat marijuana obiceiul este costisitoare - nu doar la preţul de fumat, dar la preţuri de asistenţă medicală pe drum. Gura şi gâtul de cancer sunt doar câteva dintre bolile frecvent cauzate de fum străine. Relatiile sunt deseori distrus peste droguri. Cazierul judiciar, cu privire la toate lucrurile, stau cu tine pentru totdeauna. Dacă aveţi o marijuana obiceiul asta e spiraling scăpat de sub control, este timpul pentru tine să renunţ marijuana de bine.

În primul rând, elimina orice sociale care provoacă să vă folosiţi de droguri. Cunoştinţe de la care ai de iarba, sau de prietenii pe care le-aţi fum de la, ar trebui să vă dea în încurajarea dumneavoastră de a oprire iarba. Prieteni care te dispreţ şi eticheta o quitter nu sunt reale prieteni - ele nu sunt acolo pentru tine, atunci când aveţi nevoie de ele cel mai mult. Eliminarea această setare este un pas foarte mare pentru cineva care vrea să pună capăt lor marijuana plus. Aceasta include, nu doar de persoanele pe care le cu fum, dar de asemenea, locurile de-ai ajuns în când de fum, de lucruri pe care le mananc cand vei ajunge la munchies, şi să vă bucuraţi de muzică în timp ce ascultaţi ridicat. Toate le-a luat pentru a ajunge în scopul de a preveni nostalgic sentimentele de modul în care a simţit în timp ce mare.

În al doilea rând, pentru a descoperi noi hobby-uri pentru a umple timpul liber cu. Câteva idei bune includ: a lua o facultate de clasă, alăturându-un club de carte, sa gateasca un nou fel de mincare in fiecare zi, merge la cumparaturi cu prietenii, pentru orele suplimentare de lucru, sau pur şi simplu lucruri ca uitam la TV sau merg la filme. Tot ce vă pune într-o oală de la fumat este o bună parte a unui program sănătos renunti. Trebuie să umple până la plictiseala care a cauzat să fumez, în primul rând, aşa că ieşi şi să aibă unele sănătoşi distracţie cu noi prieteni - invita un coleg de la masa de prânz, sau suna-un timp pierdut prieten că nu v-aţi văzut la vârstele . Păstraţi o distanţă de la marijuana de bine.

În al treilea rând, învăţaţi cum să renunţ marijuana profesional de la surse. Acum, că v-aţi luat baza de lucruri, nu ar face rău pentru a primi recomandările experţilor. Puteţi face acest lucru în mod anonim, de a face cercetare la biblioteca dvs. sau pur şi simplu să vorbesc cu droguri consilierilor. Antrenor de Canabisul este un bun web-site-ul pentru a vizita pentru sfaturi despre cum să renunţ marijuana: http://tinyurl.com/7p7tnd

În al patrulea rând, şi nu în ultimul rând, este recomandat să începeţi de economisire a banilor pe care le-ar petrece pe iarba. De exemplu, o fisă pungă de o zi este egal cu 300 dolari pe lună. Asta e 3,600 dolari pe an! Ce-o frumoasă bucată de schimbare, nu-i aşa? Salvare pentru câţiva ani pentru a cumpara-ti o masina foarte frumos ca o recompensă pentru renunti iarba. Or, se bucură de o frumoasa vacanta de cateva ori pe an. Nu este ca o alternativă mai bună decât obţinerea de mare şi de a face toate lucrurile vechi de peste si de la capat? Dar, serios, a verifica afară de Cannabis Antrenor uşor QUIT marijuana AUDIO PROGRAM:

http://tinyurl.com/7p7tnd - Aceasta pagina te va ajuta sa scapi mai rapid de drogul Marijuana si iti va da sfaturi

Sursa: Articole Descoperiri

Niciun comentariu: